Inżynierowie o kuchni

„Skąd się bierze zdrowa żywność” to temat kolejnej inżynierskiej środy – spotkania inżynierów różnych branż. Zapraszamy 23 października do auli NOT w Białymstoku.

Zarząd Rady Federacji Stowarzyszeń Naukowo-Technicznych NOT w Białymstoku zaprasza do udziału w kolejnym spotkaniu, w ramach „Inżynierskiej środy”, które jest inicjatywą interdyscyplinarnych comiesięcznych spotkań inżynierów wszystkich branż, mających na celu integrację białostockiego środowiska inżynierów oraz popularyzację branżowych zjawisk, nowinek technicznych oraz historii. Motywem przewodnim październikowego spotkania będzie zdrowa żywność – skąd się bierze, jakie są sposoby jej produkcji i jak samemu zadbać o zdrowe odżywianie. Wykład pt. „Skąd się bierze zdrowa żywność” wygłosi Krystyna Snarska – prezes Zarządu Oddziału Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Inżynierów i Techników Rolnictwa w Białymstoku.

„Inżynierska środa” odbędzie się w dniu 23 października 2024 r. o godz. 17.00 w sali konferencyjnej Domu Technika przy ul. M. Skłodowskiej-Curie 2 w Białymstoku.

Serdecznie zapraszamy do udziału w spotkaniu, a ze względów organizacyjnych prosimy o potwierdzenie przybycia do 21 października 2024 r. telefonicznie 85 742 12 12 lub mailowo: biuro@bialystok.enot.pl

Prosimy też o zgłaszanie sugestii organizacyjnych i tematów przyszłych spotkań.

Paweł Mytnik, prezes Zarządu Rady FSNT NOT w Białymstoku

oprac. BK

Udostępnij :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Szukaj
Najchętniej czytane
Kategorie
Archiwum
Archiwa
Subskrybuj!
Zapisz się na nasz newsletter i bądź na bieżąco!
Skip to content